Paella a ca Julia-Clara-Sara !!

Una paella molt completa.

Si senyor, a les 3 de sa matinada acabava aquest dinar de 30 persones, a un pis de Barcelona on no hi va faltar felicitat!

Com podeu veure el trio sacapuntas vam anar a comprar és gin 2 hores van ser necessàries per aconseguir-ho. El Corte Inglès de Mª Cristina mos va salvar, on no mos vam deixar cap detall, morros vermells l'ànima i creu de Sant Joan.




Vam arribar a n'es pis cantant "caixer senyor sortiu a n'es balcó!", i com veis no va ser un, sinó uns quants, que mos van rebre amb una melodia a coro!! Sa victoria era nostra i és satrí d'oli esperava sa nostra presència per omplir d'emocions aquell buit que ràpid vam omplir i buidar a la vegada.



S'entrada va ser victoriosa, és jaleo i arròs per tot mos esperava! A les 17:30 dinava sa primera tanda...




I a les 19:00 i algo sa segona.. Sa paella molt bona, però en Ronaldo feia hores que no hi era, perquè gran part dels pinches i jefs, s'ho havien engolit fins ses entranyes mantenint secret d'estat.





Aquí a n'es balcó esperant sa tercera paella, i és cuiner nombre 1 a n'es fondo! Quin mèrit Pons!!! Açò són maratons!!!






Preparant és fumet. Aquesta foto no te nom. És un poema. Ses paraules sobren.




Sala chill out, després de fer un reportatge en video molt ilustre, sa típica foto on ningú surt sense rebre colque cop i si més no un regalim de gin o cervesa.

Bueno és reportatge no va poder continuar perquè en Fel va perdre sa funda, i més tard aquesta càmera mos va deixar. Sabem que colcú va dur sa càmera tot és vespre, fins és Mirasoles,esperam aquestes fotos amb ansies.

Bueno gràcies a tots per aquest dia tan especial!

Sobretot a ses anfitriones; Julia, Clara Mayans, i Sara!!


Una abraçada


Clara

3 comentarios:

Ses Camaleo dijo...

Ei una cosa. No fagueu cas a lo que posa de "grogal", no te bona pinta. S'escriu automàtic una vegada ha sfet una nova entrada a n'es blog.

Clara

Anónimo dijo...

eeii des d'urgell36!! noltrus tenimunes quantes fotos d'aquest dinar tant memorable.des de satrí d'oli,caixer senyor sortiu a nes balcó,en ronaldo mesquinet q no va tocar vorera, es bultus continuus, de ses entrevistes, etc etc etc imperssionant es dinar.

una abraçada a tots! s'ah de repetir!

quel, carlus i fel

Ses Camaleo dijo...

Jajaja!!!
Ja hem rebut unes quantes imatges vostres d'aquesta paella!! Molt bones!!!
Ja vos enviaré és video de ses entrevistes, no tenen desperdici.
Avui quan mos l'hem mirat no podiem evitar riure!! (tenim ets andominals com tabletes de xocolati).
Jajajaja!

Santaló 60